מבחן מיון באנגלית לתואר שני

למי מיועד המבחן ?

עפ"י התקנון, כל מחלקה קובעת לתלמידיה את הדרישות ללימוד שפה זרה ומפרסמת את הדרישה בתקנון שלה. לפני ההרשמה לבחינת המיון, יש לברר במחלקה אם יש חובה או פטור מחובת אנגלית כשפה זרה לתואר שני, במגמה ובמסלול בו הסטודנט לומד.

מי שטרם התקבל ללימודי תואר שני באוניברסיטה, השיקול אם להירשם למבחן המיון הינו בידיו בלבד.

זכות להיבחן

זכאים להירשם ולהיבחן רק מי שלומדים בפועל לתואר שני או שהגישו מועמדות לתואר שני לשנה"ל הקרובה וקיבלו אישור מן האוניברסיטה שבקשתם נתקבלה ונקלטה במחשב. האישור נקלט במחשב באופן אוטומטי ואין צורך להציג בפנינו אישור ידני.

סטודנט ששילם ויבקש להרשם ללא קיום אחד משני התנאים הללו, כספו לא יוחזר לו.

לסטודנט זכות להיבחן פעם אחת בלבד בתקופה של 3 שנים. תשלום ורישום לבחינה מהווים ניצול זכות להבחן גם אם הסטודנט לא נבחן בפועל.

התשלום לא יוחזר בשום מקרה.

מועדי ומשך הבחינות

בכל שנה מתקיימות שתי בחינות בין החודשים יוני לספטמבר.

תאריך בחינה שעה תאריך אחרון לרישום
22.06.17, כ"ח סיון התשע"ז 08:30 עד ה-15.06.17
26.07.17, ג' אב התשע"ז 08:30 עד ה-19.07.17

תשלום ורישום

עלות הטיפול והרישום לבחינה היא 120 ש"ח.

1. באמצעות האינ-בר: https://inbar.biu.ac.il/InbarLogin.htm  על ידי מספר ת"ז וסיסמא. נכנסים לפניות מנהליות -> הגשת בקשה -> קטגוריה: מבחני מיון באנגלית -> מבחן מיון לתואר שני.
  2. באמצעות שובר התשלום המצורף לערכת ההסבר המחולק במדור שמ"ע. את הספח ששולם בבנק ניתן:
    1. למסור במזכירות היחידה לאנגלית כשפה זרה בשעות הקבלה בלבד, בימים א'– ה' בין השעות 09:00-14:00. מחוץ לשעות הקבלה ניתן להשאיר את השובר בתיבת הפניות של היחידה בבנין רוח 1004 (בנין קורט) ליד חדר 04 בקומת הכניסה.
    2. לפקסס את שובר התשלום לפקס: 03-7384103
    3. לסרוק ולשלוח למייל: efl.unit@biu.ac.il

סטודנט אשר לא ישלם באינטרנט או לא יעביר את השובר ליחידתנו במועד, לא יהיה רשום לבחינה, לא יוכל להיבחן ולא יקבל כספו בחזרה.