מבחן מיון באנגלית לתואר שני מועד יוני 2017

תאריך הבחינה: יום חמישי, כ"ח סיון תשע"ז, 22 ביוני 2017 בשעה 8:30.

משך הבחינה:  שעתיים ו-45 דקות.

תשלום ורישום: כדי להרשם למבחן המיון יש לשלם 120 ₪ .

1. באמצעות האינ-בר: https://inbar.biu.ac.il/InbarLogin.htm  על ידי מספר ת"ז וסיסמא. נכנסים לפניות מנהליות  -> הגשת בקשה -> קטגוריה: מבחני מיון באנגלית -> מבחן מיון לתואר שני.
  2. באמצעות שובר התשלום המצורף לערכת ההסבר המחולק במדור שמ"ע. את הספח ששולם בבנק ניתן:
    1. למסור במזכירות היחידה לאנגלית כשפה זרה בשעות הקבלה בלבד, בימים א'– ה' בין השעות 09:00-14:00. מחוץ לשעות הקבלה ניתן להשאיר את השובר בתיבת הפניות של היחידה בבנין רוח 1004 (בנין קורט) ליד חדר 04 בקומת הכניסה.
    2. לפקסס את שובר התשלום לפקס: 03-7384103
    3. לסרוק ולשלוח למיילefl.unit@biu.ac.il

זכות להיבחן: 1. למי שלומדים בפועל לתואר שני. בדוק במחלקה שלך אם את/ה מחוייב בבחינה זו או בבחינה                                            פנימית במחלקה שלך.

2. למי שהגישו מועמדות לתואר שני וקבלו אישור מן האוניברסיטה על קליטת טפסי הרישום שלהם                                           במחשב

סטודנט ששילם ויבקש להרשם ללא קיום אחד משני התנאים הללו, כספו לא יוחזר לו והתשלום לא יועבר למועד אחר.

לסטודנט זכות להיבחן פעם אחת בלבד בתקופה של 3 שנים. תשלום ורישום לבחינה מהווה ניצול זכות להבחן גם אם לא נבחנת בפועל.

שימוש במילון:  ניתן להשתמש במילונים בכל שפה כולל מילון ממוחשב בתנאי שאינו מרעיש.

אסור להשתמש במחשב נישא  וב- .Quicktionary

פרסום ציונים: תוצאות הבחינה יפורסמו בין 5 ימים לשבועיים אחרי הבחינה. נא לבדוק את הציון באתר של בר-אילן:

סטודנטים / מידע אישי וכללי לסטודנט / מידע לסטודנטים / מידע אישי / ציון בקורס / יש להקליד ת.ז. וסיסמא

/ מס' קורס המבחן: 41-000-01.

מועד המבחן הבא:

יולי 2017: 26.7.17 ג' אב תשע"ז בשעה 8:30

דוגמת מבחן: ניתן למצוא באתר האינטרנט של היחידה לאנגלית כשפה זרה - http://efl.biu.ac.il/node/1231

סטודנט נכבד,

עפ"י התקנון, כל מחלקה קובעת לתלמידיה את דרישותיה ללימוד שפה זרה ומפרסמת את הדרישה בתקנון שלה.

לפני ההרשמה לבחינת המיון חובה לבדוק בתקנון המחלקה אם הנך חייב או פטור מחובת שפה זרה לתואר שני במגמה ובמסלול בו אתה לומד.

סטודנטים בעלי לקויות למידה וצרכים מיוחדים

סטודנטים בעלי לקויות למידה יציגו את האיבחונים שלהם אך ורק ליחידה למעורבות חברתית (בנין 407 קומה א') עד חודש לפני תום הרישום לבחינה, בשעות הקבלה בלבד בימים א' ו-ג' בין השעות 14:00- 11:30, ובימים ב' ו-ה' בין השעות: 8:30-10:30, ביום ד' אין קבלת קהל.

מי  זכאי  לפטור  מאנגלית  לתואר  שני  במחלקות  בהן  יש  חובת  לימוד  האנגלית?

תלמיד לתואר שני שעפ"י דרישות מחלקתו חובה עליו ללמוד את השפה האנגלית יהיה זכאי לפטור מחובת אנגלית לתואר שני, אם:

א.      עבר בחינת מיון לתואר שני בציון פטור באוניברסיטת בר אילן.

ב.       הוא בעל תואר ראשון ממוסד להשכלה גבוהה מוכר בארץ דוברת אנגלית ולא בשלוחה בארץ.

ג.        הוא בעל תואר ראשון במחלקה לאנגלית באחד מן המוסדות הבאים: אוניברסיטת בר אילן,                                          האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת אריאל,אוניברסיטת בן גוריון                                              ואוניברסיטת חיפה.

ד.       הוא סטודנט שנבחן במחלקה שלו וקיבל פטור מראש המחלקה . פטור זה הינו באחריות                                             המחלקה האקדמית ומותנה באישור הועדה לתואר שני.

ה.      הוא סטודנט במסלול ללא תיזה שקיבל ציון 85 ומעלה בקורס הפטור לתואר ראשון באוניברסיטאות:                               בר אילן, תל אביב, חיפה, אריאל, בן גוריון, העברית והטכניון, ב- 10 השנים שקדמו לתואר שני.

ו.        הוא סטודנט במסלול ללא תיזה שקיבל במבחן הפסיכומטרי או באמיר"ם ציון של 134 ומעלה, או ציון 234                      במבחן אמי"ר או ציון פטור באמצעות מבחן לשיפור רמה באוניברסיטת בר אילן, ב- 10 השנים שקדמו לתואר                 שני.

ז.        מי שקיבלו ציון 5-6 בבחינת GMAT בחלק הכתיבה – פטורים. תוצאות חלק הכתיבה מסווגת לרמות לימוד עפ"י                     המידרג הבא:ציון 4 – M2, ציון 3 – M4, ציון 0-2 – M.

ח.      מי שקיבלו ציון 3.5-6 בבחינת GRE – פטורים. תוצאות המבחן מסווגת לרמות עפ"י המידרג הבא:                                      ציון 2.5-3 – M2,ציון 2 – M4, ציון 0-1.5– M.

ט.      מי שקיבלו ציון 8-9 band במבחן IELTS בפורמט אקדמי. תוצאות אחרות מומלץ להעביר ליחידתנו                                      לשיקול.

סטודנטים  העונים לקריטריונים  בסעיפים ב', ג', ה', ו', ז',ח',ט' צריכים להגיש בקשה בכתב  בצירוף מסמכים מתאימים ליחידה לאנגלית כשפה זרה, אוניברסיטת  בר-אילן, רמת גן 52900 או לפקס: 03-7384103.