קורסי קיץ באנגלית כשפה זרה תשפ"ב

קורסי קיץ תשפ"ב 2022 - מידע יפורסם בחודש מאי

* כל הקודם זוכה, לא נוכל לשמור מקומות בקורסים.

תהליך ההרשמה לקורסים באנגלית

1. סטודנטים וותיקים שלמדו בבר-אילן בשנה"ל תשפ"א (ולפניה):

התהליך:  כניסה לאתר https://inbar.biu.ac.il/Live/Login.aspx  > יועץ וירטואלי > רישום לקורסי קיץ >                                                     לאחר הרישום לקורס תצא הודעה בצבע ורוד - קבוצות הקורס אליהן אתה נרשם יימחקו במידה ולא יוסדר                                         תשלום. להשלמת הרישום יש ללחוץ על הקישור 'לחץ כאן לתשלום החוב'.                                                                                   מצ"ב סרטון הדרכה- https://www.youtube.com/watch?v=7sAnEWAoZyI

שימו לב

• התשלום יתבצע בכרטיס אשראי בלבד (אין אפשרות לתשלום ע"י שובר) ותוך ארבע שעות.
  • המערכת בודקת תשלום – אם כעבור ארבע שעות לא עודכן תשלום חשבון שכר הלימוד, הקורסים ימחקו וההרשמה לא תשוחזר.

1. סטודנטים במסגרת שמיעה חופשית (מי שיתחילו ללמוד בבר-אילן בשנה"ל תשפ"ב או שטרם התקבלו ללימודים בבר-אילן):

ההרשמה תערך בשני שלבים:

שלב א' –עדכון פרטים למסגרת שמיעה חופשית. חובה לבצע שלב זה ימים אחדים לפני ההרשמה

לקורסי קיץ, וזאת על מנת שבמועדי הרישום לקורסי הקיץ, הפרטים כבר יהיו מוזנים במערכת.

התהליך: כניסה לאתר בר אילן – www.biu.ac.il  > מתעניינים > תוכניות העשרה > קורסים בשמיעה חופשית

סמסטר קיץ > יש למלא את טופס ההרשמה ולשלם 20 ₪. הפרטים יקלטו במערכת כעבור 48 שעות.

שלב ב' – רישום לקורס:

התהליך:

1. יש להיכנס לאתר בר אילן – www.biu.ac.il  > קישורים > אינבר מידע אישי, לאפס סיסמא ולהיכנס לאינבר.         בתאריכי הרישום בלבד.
  2. בתפריט הראשי באינבר, יש ללחוץ על לשונית "יועץ וירטואלי" בתפריט מימין.
  3. יש לחתום על הצהרת הלימודים שתוצג.
  4. להמשך רישום לקורסים: לקורסי קיץ באנגלית יש ללחוץ על אשכול 'אנגלית', ללחוץ על כפתור "שיבוץ מרשימה" שם יופיעו קורסי הקיץ באנגלית. יש ללחוץ על עיפרון מימין לקורס לבחירת הקורס.
  5. לאחר הרישום לקורס תעלה הודעה בצבע ורוד – קבוצות הקורס אליהן אתה נרשם יימחקו במידה ולא יוסדר תשלום. להשלמת הרישום יש ללחוץ על הקישור 'לחץ כאן לתשלום החוב'.
  6. ניתן לעקוב אחרי סרטון הדרכה לרישום - https://www.youtube.com/watch?v=7sAnEWAoZyI

שימו לב

• התשלום יתבצע בכרטיס אשראי בלבד (אין אפשרות לתשלום ע"י שובר) ותוך ארבע שעות.

מידע כללי:

1. הקורסים בתואר ראשון יתקיימו באופן פרונטלי בנוכחות מלאה בקמפוס. ייתכנו שינויים בהתאם למצב, להוראות                                ולהנחיות של האוניברסיטה.

2. הקורסים בתואר שני ברמת M - ילמדו ארבעה ימים בשבוע בזום ויום אחד בשבוע בקמפוס.                                                                                        ברמות M4 ו- M2 ילמדו בזום.

3. ציון אנגלית במבחן הפסיכומטרי / אמי"ר / אמיר"ם חייב להופיע במחשב של בר-אילן. לא יתקבלו אישורים פרטניים.                            לכן, יש לבקש מראש מהמרכז הארצי לבחינות להעביר את הציון לאוניברסיטת בר-אילן.

4. סטודנטים לתואר שני החייבים/המעוניינים לסיים את לימודיהם בקיץ תשפ"א ועדיין לא סווגו לרמת אנגלית,                                        ירשמו למבחן המיון במועד הראשון שיערך ב - 6.7.2021 על מנת לאפשר רישום לקורס הקיץ בתאריכים המופיעים לעיל.

5. מועד ההרשמה לסטודנטים שאינם לומדים בבר-אילן הינו: 22.7.21 בכפוף למקום פנוי.

6. בכל הקורסים נדרשת נוכחות מלאה.

7. פתיחת הקורסים מותנית במספר משתתפים נדרש ומספר המקומות מוגבל ולכן כל הקודם זוכה.

חשוב מאוד – שכר הלימוד בקורסי קיץ אינו מוחזר בשום תנאי.

כל הקודם זוכה, לא נוכל לשמור מקומות בקורסים.

__________________________________________________________________________________

מבחני הסיום:        מועד א': יום שלישי, כ"ג אלול תשפ"א, 31.8.21 בשעה: 12:30

מועד ב': יום ראשון, ו' תשרי תשפ"ב, 12.9.21 בשעה: 12:30

תאריכים אלו עשויים להשתנות בשל נסיבות שאינן תלויות בנו.

-  כתובת המייל של היחידה: efl.unit@mail.biu.ac.il

-  כתובת המייל של ד"ר איריס אלישע-פרימו - מרכזת קורסי הקיץ: iris.elisha-primo@biu.ac.il