רכזת הדרכת סגל

Maggie.Art@biu.ac.il
בניין קורט 1004, משרד 002
בתיאום מראש

גב' מגי ארט הצטרפה ליחידה לאנגלית כשפה זרה בשנת 1993 ומתמחה בהוראת קורסים לתואר ראשון ולתואר שני.

גב' מגי ארט השלימה תואר ראשון ושני במסלול ישיר באוניברסיטת סנט פטרסבורג, בשנים 1983–1988. היא סיימה את לימודיה בהצטיינות דקן, בהתמחות בבלשנות ובחקר השפות האנגלית והצרפתית, זאת לצד מסלול הוראה. בשנת 1991 השלימה את לימודיה לתעודת הוראה במכללת לוינסקי.

נוסף על היותה מרצה בכירה, גב' ארט מרכזת את הדרכת הסגל ביחידה, בתפקיד זה היא נפגשת ומארגנת ביקורים בכיתות לימוד ברמות שונות ושיתופי פעולה של מרצים צעירים ומרצים בכירים. היא חברה בוועדות מבחנים לרמות מתקדמים א' ובסיסי.

נוסף על כך, כחברת הוועדה לארגון ולגיבוש הסגל היא אמונה על ארגון פעילויות גיבוש, טיולים, סיורים וימי הרצאות לכלל חברות וחברי הסגל במחלקה.

בשיעורי באוניברסיטה, הגישה הפדגוגית שלי מתרכזת ביצירת סביבה דינמית ובטוחה, המעודדת למידה אפקטיבית ותומכת. אני מערבת בכיתה מגוון רחב של שיטות לימוד, כגון עבודה בקבוצות, פעילות אינטראקטיבית, דיונים בין חברי הכיתה וחומרי לימוד מקוריים ורלוונטיים. לשיטתי, עידוד שיח פורה ומגוון בין הסטודנטים והסטודנטיות בכיתה, מאפשר לימוד אנגלית מדוברת תוך כדי עידוד התלמידים למעורבות בשיעור.

אני מכינה את תלמידי להמשך לימודיהם בסביבה אקדמית גבוהה ומלווה אותם בתהליך דרך חשיפתם למאמרים אקדמיים ולעבודות מחקר והבנתם לעומק.

מעבר לכך, בפן האישי, אני שמה דגש על עידוד חשיבה ביקורתית, הן בתחום האקדמי והן בתחום הפרטי. אני מקנה לסטודנטים ולסטודנטיות שלי כלים אשר ילוו אותם בחייהם הלאה ואשר יבנו את כישוריהם האנליטיים ואת ביטחונם האישי בתחום האנגלית ומעבר לו. כך, אני מאפשרת לתלמידי לגדול ולהשתפר, לשנות את דרך חשיבתם על השפה האנגלית ובשפה האנגלית.

קורסי אנגלית לתואר ראשון ולתואר שני

תאריך עדכון אחרון : 12/02/2024