ד"ר ג'נט סגל

janette.segal@biu.ac.il
בניין קורט 1004, חדר 007

ד"ר ג'נט סגל הצטרפה ליחידה לאנגלית כשפה זרה באוניברסיטת בר־אילן בשנת 1997 ומתמחה בהוראת השפה האנגלית בדגש במיומנות קריאה, כתיבה, דיבור והבנת הנשמע, וכן בהקניית מיומנויות ההופעה לפני קהל.

שעות קבלה: יום רביעי 13:00–14:00

ד"ר ג'נט סגל השלימה לימודי תואר ראשון בחינוך באוניברסיטת מנצ'סטר, אנגליה, ותעודת הוראה המסמיכה אותה להוראה באנגליה ובישראל. את לימודיה לתואר שני בחינוך (M.Ed) השלימה בקולג' של ניו גרזי, ארה"ב, ודוקטורט בחינוך למדה באוניברסיטת יורק, ארה"ב.

לצד הוראת האנגלית כשפה זרה, ד"ר סגל כותבת לתוכניות הטלוויזיה החינוכית, כתבה ופרסמה חומרי לימוד לקורסים של האוניברסיטה הפתוחה, מרכז לוקשטיין ללימודי יהדות באנגליה וחומרים ללימוד אנגלית כשפה זרה בעבור חברות פרטיות בישראל ובארה"ב, ובהןEnglish Adventure Ltd, Time to Know Ltd, Amichai Press, Berlitz, Edusoft, Television Multi Media Projects, Education Television.

בעבר לימדה ד"ר סגל באוניברסיטת אריאל, במכללת רמת גן והיתה מורה לבגרות באנגלית בבית ספר תיכון צביה בהרצליה.

מחקר

אנגלית היא שפה שחייבים לאהוב ולרכוש כדי להתפתח ולהשפיע בעולמנו היום. כל מקצוע מחייב היום ידיעה טובה של השפה האנגלית, ובאקדמיה בעיקר נדרשות היכולת לקרוא מאמר אקדמי ולהביע מחשבות ורעיונות בבהירות.

בכיתה, אני מאמינה בתוקף ששיחה, אינטראקציה, באנגלית היא שצריכה לעמוד במרכז השיעורים. על הסטודנטים והסטודנטיות להרגיש עד כמה חשובה הנוכחות שלהם בכיתה ועד כמה חשובה ההזדמנות שהיא מצמיחה להם לאינטראקציה ולשיתוף ברעיונותיהם באנגלית.

לדעתי, כישורי קריאה, כתיבה, דיבור והבנת הנשמע הם כולם חשובים מאוד. עם זאת, הדבר החשוב ביותר בעבורי הוא שהסטודנטים והסטודנטיות שלי ימצאו שהשיעורים ממוקדים מאוד ושכל שיעור עומד במטרה ומגשים את התכלית שקבענו לו.

טרום־בסיסי

בסיסי

מתקדמים א

מתקדמים ב