גב' שוש הלרשטיין

shoshana.ruimy-hellerstein@biu.ac.il
בניין קןרט 1004, חדר 106

גב' שושנה הלרשטיין הצטרפה לסגל היחידה לאנגלית כשפה זרה באוניברסיטת בר־אילן בשנת 2018 והיא מתמחה בהוראה מתקנת בשפה האנגלית.

יום רביעי 12:00–13:00

גב' שושנה הלרשטיין השלימה תואר ראשון באוניברסיטת מישיגן, ארה"ב, ותואר שני בחינוך במחול ואמנויות באוניברסיטת קולומביה, ארה"ב. היא דוברת אנגלית שפת־אם, עלתה ארצה מארה"ב והתמחותה מתמקדת בהוראה מתקנת לכל הגילים.

בהגיעי לארץ נוכחתי שיש צורך רב במורים לאנגלית והחלטתי שזה הכיוון שבו אלך. הוראה בעבורי היא לתווך בין הסטודנטים והסטודנטיות ובין החומר הנלמד. השיעורים שלי מתמקדים בעבודה אינטראקטיבית ועבודה עצמית. נוסף על כך, ביחידה שלנו באוניברסיטת בר־אילן ניתן יחס אישי לכל סטודנט וסטודנטית ומענה מיידי המותאם לצורכיהם האישיים הספציפיים. אנו המרצים והמרצות זמינים לסטודנטים בכל עת .

אנגלית היא שפה בין־לאומית והיא יכולה לעזור רבות לסטודנטים ולסטודנטיות במציאת עבודה ובבניית עתידם. היום, בעולם שבו הטכנולוגיה שולטת, יש מגוון עבודות בשוק ורובן דורשות ידיעה טובה של השפה האנגלית. שיפור האנגלית הוא מפתח להצלחה בעולם שלאחר הלימודים.

בסיסי

מתקדמים א